Kako nakupovati

KAKO NAKUPOVATI

Na spletni strani www.galeb.si  je možen nakup izdelkov, ki so predstavljeni v spletni trgovini www.galeb.si. V tej spletni trgovini  lahko izdelke kupijo fizične osebe iz Slovenije.

Ko kupec uvrsti artikle v košarico,  se mora strinjati s splošnimi pogoji nakupa na spletni strani www.galeb.si (obkljukati). Nato se kupcu ponudi možnost nadaljevanja nakupa, kjer izbere možnost, da se registrira z uporabniškim imenom in geslom, ki ga uporablja za vse naslednje nakupe na strani www.galeb.si ali pa nadaljuje nakup kot gost. V nasledjnjih korakih kupec izbere še možnosti glede dostave, načina prevzema in plačila. Ob zaključku kupec preveri vse izdelke in podatke ob naročilu in zaključi nakup. Naročilo v spletni trgovini je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema, vendar samo da smo naročilo sprejeli. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 48 urah med delovnimi dnevi (pon – pet; 8:00 in 15:30) po oddaji naročila in to z novim elektronski obvestilom o potrditvi naročila. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Na tej stopnji so sprejeta naročila obravnavana kot nepreklicna.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cena, po kateri ste blago naročili velja dokler blaga ne dostavimo. Cene ne vključujejo dostave. Pri nakupu nad 50€ vam strošek poštnine ne obračunamo.

Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku upravljalca spletnega mesta podjetja Galeb-trade d.o.o.

V primeru, da bi radi odstopili od naročila nas prosimo obvestite v roku (1) ure od prejetega naročila na e-naslov info@galeb-trade.si. V elektronskem sporočilu obvezno navedite naslednje podatke: v naslovu sporočila: Preklic naročila in v vsebini sporočila pa številka naročila, ime in priimek kupca ter naslov kupca.

V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno. V primeru, da želi pogodbo preklicati kasneje oz. vrniti izdelek ali uveljavljati reklamacijo, pa sledi preprost postopek vračil, ki ga najdete pod naslovom Reklamaciije in vračila.

Podjetje Galeb-trade d.o.o. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletne strani. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen. Pogodba o nakupu je shranjena v podjetju Galeb-trade d.o.o. in lahko kupec do nje dostopa v vsakem trenutku tudi preko svojega računa v spletni trgovini.